Over ons

Artitect is een jong, dynamisch en groeiende onderneming. Wij zijn een aantal jonge bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen. Uiteraard weten wij dat bouwen niet altijd even goedkoop is. Aangezien wij jong en gedreven zijn, houden wij daar rekening mee. Daarom hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven, om de kosten van de bouw zo enigszins te verlichten.

Artitect staat voor het leveren van kwaliteit, service en maatwerk. Hierbij vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk. Dat wil zeggen dat wij veel aandacht besteden aan de eisen en wensen van de klant en bereid zijn om mee te denken over de invulling daarvan. Het combineren van uw wensen met onze kwaliteiten zal resulteren in prachtige projecten.

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden en zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten. Het maakt niet of het gaat om het (ver)bouwen van een aanbouw, een hele woning of een bedrijfspand. Bij Artitect bestaat er geen standaard, elk project wordt als een uniek project uitgevoerd.

Ons specialisme is het uitwerken van een omgevingsvergunning aanvraag. Dit pakket bestaat uit het leveren van tekenwerk, berekeningen, bouwfysisch – en constructief advies. Het is uiteraard ook mogelijk om alles in 3D uit te werken. Aangezien wij zeer flexibel zijn, is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken: vrijwel alles wordt in 3D uitgewerkt. Artitect schenkt ook veel aandacht aan het modelleren in 3D. Aangezien wij dit specialisme in huis hebben, bieden wij ook cursussen aan in Revit en Solibri. Dit is beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven.
Kortom, bij Artitect bent u aan het juiste adres voor bouwkundige adviezen en uitwerkingen. Wij bieden u te allen tijde een op maat gemaakte offerte aan.

Wij kunnen u het volgende aanbieden:
· Bouwkundig advies
· Bouwfysisch – en installatietechnisch advies
· Juridisch advies (Nen-normen, Bouwbesluit, Bestemmingsplan)
· Begeleiding bij een bouwvergunningsaanvraag
· Haalbaarheidsstudies
· 3D tekenwerk en visualisatie
· 2D tekenwerk
· Energieprestatiecoëfficiënt berekeningen
· Opnamerapporten maken
· BIM cursussen (3D modeleren)